Nissan Rogue 2024 спіймали під час дорожніх тестів

Nissan Rogue 2024 спіймали під час дорожніх тестів

12 жовтня 2023
0

Новий кросовер Nissan Rogue 2024, який на нашому ринку відомий під ім'ям X-Trail, знову показали зі зміненим дизайном на фото. Один із прямих конкурентів Toyota RAV4 пройшов модернізацію, але ще не представлений офіційно. Фото опинилися у розпорядженні сайту Motor1.

На них традиційно обклеєний камуфляжною плівкою передсерійний прототип Nissan Rogue 2024, який проходить ходові випробування. Японський кросовер зовні зазнав м'якої модернізації. Навіть незважаючи на наявність плівки, що відволікає увагу, кількість її несуттєва. І майже всі зміни добре видно.

Попереду трохи доопрацювали бампер. Змінено малюнок решітки радіатора, форма якої, зважаючи на все, залишилася без змін. Позаду з'явився інший бампер.

У лінійці з'явиться Nissan Rogue Rock Creek (саме він на фото) - особлива модифікація, налаштована на бездоріжжя та преміальне оформлення.

Очікується, що у салоні Nissan Rogue 2024 з'явиться збільшений монітор мультимедійної системи. У США модель пропонують із бензиновим двигуном потужністю 201 к.с. З технічного погляду змін відбутися не повинно. Інформація про європейський X-Trail 2024 модельного року з'явиться пізніше.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація