Nissan відновлює постачання автомобілів до України та програму кредитування

Nissan відновлює постачання автомобілів до України та програму кредитування

12 серпня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Nissan відновлює постачання автомобілів до України з європейських складів. Ця подія стала ще одним важливим кроком у поновлені повноцінної роботи компанії в Україні. Перша партія автомобілів вже прибула до країни. Для замовлення бажаної автівки клієнтам потрібно звернутися до найближчого офіційного дилерського центру, адреси та контакти яких знаходяться за посиланням.

Окрім відновлення постачання автомобілів до України, Nissan також поновлює роботу Nissan Financial Services – програми кредитування, яка пропонує клієнтам дуже вигідні умови фінансування покупки. Дані умови на сьогодні є одними з найкращих на автомобільному ринку: кредит на придбання нового Nissan можна оформити з відсотковою ставкою лише від 0,01% річних на строк до 5 років. Ця програма оптимально підійде клієнтам компанії, яким не зручно одразу сплачувати більшу частину вартості автомобіля, адже за умовами програми мінімальний перший внесок становить лише 30%.

Завдяки привабливим умовам Nissan Financial Services мінімальні щомісячні платежі на моделі Nissan становлять:

  • Nissan Juke – від 8 904 грн.
  • Nissan Qashqai – від 12 044 грн.
  • Nissan X-Trail – від 13 242 грн.
  • Nissan LEAF – від 16 380 грн.

Умови Nissan Financial Services – це максимально доступний спосіб стати власником нового Nissan!

Адреси, контакти дилерських центрів Nissan в Україні та графік їх роботи можна дізнатися на офіційному сайті Nissan – Nissan.ua або за телефоном гарячої лінії 0 800 303 307

Джерело: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація