Nissan X-Trail отримав позашляхову версію N-Trek

Nissan X-Trail отримав позашляхову версію N-Trek

03 квітня 2024
0

Лінійка X-Trail поповнилась версією N-Trek, яка, як заявив Nissan, створена для «людей, які люблять пригоди на свіжому повітрі». Новинка має дещо інші елементи дизайну порівняно зі звичайними комплектаціями.

Щоправда, версія N-Trek поки доступна лише для покупців в Австралії. Новинка пропонується з новими кольорами кузова: Gun Metallic, Ivory Pearl, Champagne Silver, Ceramic Gray і Diamond Black. Двокольорові варіації з контрастним дахом також доступні.

Модель N-Trek має темну решітку радіатора, яка у інших комплектаціях є хромованою. Також автовиробник додав чорні захисні пластикові деталі внизу кузова, а також рейлінги й чорні дверні ручки та бічні дзеркала з електроприводом і підігрівом.

В інтер'єрі авто має водостійке синтетичне оздоблення сидінь та 12,3-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи 10,8-дюймовим дисплеєм панелі приладів водія. Окрім цього, комплектація також включає двозонний клімат-контроль з вентиляційними отворами для другого ряду та дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням.

Авто також оснастили системами ProPilot, попередження про лобове зіткнення, попередження про рух ззаду, автоматичного гальмування під час загрози зіткнення та адаптивним круїз-контролем.

Nissan X-Trail N-Trek пропонується з 2,5-літровим бензиновим двигуном, що працює з варіатором та має передній привід. В Австралії вартість комплектації N-Trek становить 32 771 долар, тоді як базова версія має ціну в $30 755.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація