Німці побудували дуже «широкий» Dodge Charger SRT Hellcat

Німці побудували дуже «широкий» Dodge Charger SRT Hellcat

27 липня 2022
0

У 2019 році марка Dodge представила пакет заводського тюнінгу Widebody Package для 717-сильного седана Charger SRT Hellcat, який включає встановлення розширених кузовних панелей, більш чіпких шин і потужних гальм Brembo. Передні та задні кузовні панелі з інтегрованими розширювачами колісних арок додають до ширини автомобіля додаткові 89 міліметрів, але якщо цього недостатньо, можна звернутися до тюнерів S. Bader Karosserie und Lack з Німеччини.

Засновник компанії Себастьян Бадер є шанувальником американських автомобілів, тому німецька компанія спеціалізується на доопрацюванні заокеанських машин. І свій особистий Charger SRT Hellcat глава компанії модернізував відповідно до власних уявлень про прекрасне.

Седан отримав широкий кузовний обвіс, який крім накладок на колісні арки включає розширення на передніх і задніх дверях. У комплект деталей входять пороги, передній спліттер, змінений задній бампер і спойлер на кришці багажника, а стандартний капот замінений заводською деталлю від модифікації Redeye.

Доповнюють обвіс 21-дюймові колеса, які за своїми параметрами відповідають дискам гіперкара Bugatti Chiron. Для їх встановлення знадобилися 25-міліметрові проставки, а також доопрацювання підвіски, щоб вона могла коректно працювати з ширшим кузовом. Модернізований Dodge Charger SRT Hellcat зберіг стандартний 6,2-літровий 717-сильний HEMI V8, суміщений з 8-ступінчастим «автоматом» TorqueFlite. Єдині доопрацювання торкнулися впуску та встановлення нової вихлопної системи.

Джерело: S. Bader Karosserie und Lack

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація