Німецькі машини очолили рейтинг найненадійніших кросоверів

Німецькі машини очолили рейтинг найненадійніших кросоверів

04 грудня 2022
0

Експерти порталу TopSpeed склали рейтинг кросоверів та позашляховиків, які не виправдали очікування своїх власників та виявилися найбільш проблемними за останні роки. У списку із 10 моделей знайшлося місце як азійським, так і американським автомобілям, але безумовними антилідерами стали машини з Німеччини. Не змогли підтвердити репутацію німецького автопрому Volkswagen Taos та Tiguan, а також Mercedes-Benz GLC, які набрали мінімум балів.

Десяте місце посів Hyundai Tuscon 2016 випуску з шістьма балами зі 100. Його власники скаржилися на проблеми з двигуном, трансмісією та електронікою. На дев'ятому та восьмому рядку розташувалися Nissan Pathfinder 2013 та Jeep Cherokee 2014 року (п'ять балів у кожного) з аналогічними дефектами.

Ті ж п'ять балів заробив Buick Encore 2014 з великими і дрібними поломками мотора, відмовою системи охолодження та проблемною електронікою. За ним слідує KIA Sorento з тим же результатом - правда, йдеться лише про гібридну версію кросовера.

Чотири бали отримав Ford Mustang Mach-E, який навіть став єдиним електрокаром, який вибув із недавнього списку рекомендацій Consumer Reports. Електроніка, що збоїйть, витоку мастила, передчасне зношування ременів - ось тільки деякі з недоліків «батарейного» носія культового імені Mustang.

Топові позиції в антирейтингу дісталися автомобілям 2022 року модельного. Четверте місце зайняв Volvo XC60 (чотири бали зі 100). Крім проблем, «звичних» для «складної» сучасної електроніки, користувачі скаржилися на роботу двигуна.

Першу трійку відкриває Mercedes-Benz GLC (чотири бали) з поломками підвіски та трансмісії. Друге місце посів Volkswagen Tiguan (три бали): проблемною назвали електроніку, трансмісію, двигун та систему охолодження. Ще один Volkswagen - Taos - виявився найненадійнішою моделлю, яка заробила лише один бал зі 100. Власники зіткнулися з проблемами різного ступеня серйозності, які торкаються двигуна, електроніки, у тому числі системи безпеки, трансмісії та паливної системи.

Джерело: TopSpeed

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація