Ночная погоня полиции за «литовским» BMW: Prius вдребезги

Ночная погоня полиции за «литовским» BMW: Prius вдребезги

21 червня 2017
13

В ночь на 21 июня в Киеве произошло масштабное ДТП с патрульной полицией.

Водитель BMW на литовских номерах уходил от полиции по ул. Гетьмана в Киеве. С полицейской машины начали стрелять, и пуля попала в колесо BMW. Тогда водитель машины на литовских номерах развернулся и начал ехать в другую сторону — противоположную потоку, по встречке. За ним ехали сразу 4 полицейских Prius.

Ехавший по своей полосе Mitsubishi Lancer смог уйти от столкновения с BMW, но не увернулся от одного из полицейских Prius. В результате автомобили столкнулись лоб в лоб.

В этом ДТП пострадало 4 человека – двое полицейских и двое – из Lancer. Причем водитель Mitsubishi находится в тяжелом состоянии. Полицейские получили переломы. На месте аварии работали 8 «скорых» и аварийно-спасательная группа.

Злоумышленник, ехавший на BMW с литовскими номерами скрылся и бросил машину. Смогут ли его найти – большой вопрос. Ведь в полиции нет базы данных по владельцам нерастаможенных машин на иностранных номерах. Именно поэтому преступники часто используют такие машины для совершения противоправных действий, а потом бросают их на дороге и убегают.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
flusspferdchen  

ну бляха ж муха... здоров'я потерпілим

+6ВІДПОВІСТИ  
Ябадабаду  

Чудно как-то. Кто-то же въехал на этой машине на территорию страны, она же не из воздуха материализовалась. Значит, у пограничников должны быть данные пересекавшего границу. Да, вероятно она уже походила по рукам, но это только усложнение поисков, но не их невозможность.
А работа бравой полиции не может не умилять. В любой сомнительной ситуации безопасность непричастный должна быть в приоритете. Если работник полиции этого не понимает, он по медицинским показателям не может работать в органах.

+9-1ВІДПОВІСТИ  
Ябадабаду  

*создатели Т9 должны постоянно икать

+5-1ВІДПОВІСТИ  
Solomon2  

Ябадабаду, зазвичай такі авто завозять іноземці, а їх притягнути до відповідальності можливо, лише при наступному перетині нашого кордону.

ВІДПОВІСТИ  
Vadimonych  

Мабуть, Лансер теж нормально тултв по нічному Києву.

+1ВІДПОВІСТИ  
Shep  

охренеть... ну по бляхам давно все понятно,надо этот цирк заканчивать, но вопрос к полиции- они что фильмов насмотрелись? какого хрена они по встречке за ним летели? их же как грязи в городе , просто перекрыли с другой стороны улицу и все... дебилы

+10-3ВІДПОВІСТИ  
illja  

Скільки ши ці гниди на "литовських" мают по покалічити і вбити людей щоб наша бездарна, курупційна влада навела порядок з ними?
(Я непроти дешевих машин, але результат ви самі бачите ...)

+18ВІДПОВІСТИ  
technoman  

Конечно для криминала авто на иностранных номерах - самое то - никаких концов не найти.

+9ВІДПОВІСТИ  
tavrygan  

Может этот случай ускорит законодательное решение по " бляхам ".

+5ВІДПОВІСТИ  
S-e-r-g-e-y  

ці бляхи вже зо 2 роки як стали масовим явищем, а у нас навіть не додумались створити ніякого реєстру, щоб хоча б якась прив'язка була. Тоді водії відчували б хоч якусь відповідальність. При такій кількості поліції, яка все одно нічого не робить крім як кататися та чергувати біля моста, 95% блях можна за тиждень перезупиняти і занести до бази.

+7ВІДПОВІСТИ  
Sergiy Dickhtjar  

Продовжуються зйомки голлівудських серіалів на київських вулицях...

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Boenerges  

Сподіваюся після цього випадку, нарешті приймуть закон і будуть штрафувати і конвісковувати такі авто. Це просто якась жесть, чому вони досі катаються ще й перекривають вулиці і вимагають легалізації. Це все одно що ти ухиляєшся від сплати податків чи комуналки і ще й вимагаєш щоб це легалізували. Я не розумію чому так важко з цим розібратися? Для тих що вже є
Розтаможка машин B, класу - 3000 EUR для D - 5000 EUR, реєстрація в базі видача держномерів, термін 3 міс. Хто не хоче - штраф + конфіскація. І нових не пускати більше ніж на 10 днів без якщо без спец. узгодження. І нарешті дати поліції доступ до митної бази.Прийняти закон. Це можна зробити за місяць. Так ні, вони з ними граються, по 20 грн платити по 30 ті легалізувати ті ні... Капець( у нас не демократія а анархія з ПДД. у поліції не повноважень не має ні можливостей контролю, їх на капоті катають саджають за переслідування п'яних в авто, сувору догану за зупинку суддів, думаєте легко так працювати?...
Нещодавно їхав в еліт таксі, таксист розповідав що йому коп виписав штраф за те що він стояв на пішоходному переході, таксист аргументував - що чекає клієнта, і не заходів відїжджати. Штраф виписали, а таксист через суд виграв скасування штрафу і подав на поліцейського в суд за недотриманий прибуток (за день коли він в суд ходив). І каже мені ну той коп впринципі нормальний, але якого було мені штраф виписувати я ж таксі! Це як норм? З таким менталітетом яка нам Європа...

+14ВІДПОВІСТИ  
Shep  

пишут что поймали мудака этого

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація