Нові акумулятори Geely: зарядка 15 хвилин, запас ходу більше 1000 км

Нові акумулятори Geely: зарядка 15 хвилин, запас ходу більше 1000 км

23 липня 2022
0

Учора відбулася Всесвітня конференція з акумуляторних батарей 2022, на якій керівники автомобільних компаній, виробників акумуляторних батарей, видобувних та переробних компаній висловили свою думку про поточну ситуацію та майбутній розвиток галузі.

Лі Шуфу, голова Geely Holding Group, сказав, що його компанія зосереджена на інноваціях в галузі акумуляторних технологій, матеріалах для акумуляторів, операціях із зарядки та заміни, фотоелектричній зеленій енергії, переробці та інших областях за допомогою спільних підприємств.

Він повідомив, що Geely розробляє акумуляторні блоки, які можуть задовольнити потреби користувачів у більш тривалому пробігу, а час швидкого заряджання для них буде скорочено до 15 хвилин.

Поточні рішення для швидкого заряджання електромобілів, що представлені на ринку, зазвичай займають від 30 хвилин до 1 години. Великий час зарядки - найбільша проблема для багатьох власників нових електромобілів. Якщо час швидкого заряджання може бути скорочений до 15 хвилин, процес зарядки за часом не буде сильно відрізнятися від заїзду на станцію заправки на звичайному автомобілі.

Крім того, голова CATL також заявив на конференції, що густина енергії нових літієвих батарей може досягати 255 Вт.год/кг, що може легко забезпечити 1000 кілометрів пробігу.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація