Нові моделі BMW можуть отримати «розумну» решітку радіатора

20 січня 2023
0

BMW запатентувала нову передню панель, яка може замінити традиційну решітку радіатора. Фото передової розробки опублікував сайт CarBuzz.

Багато фанатів BMW вважають, що на нових автомобілях бренду встановлені надто великі решітки радіатора. Проте компанія не збирається зупинятися на досягнутому.

Новий патент від BMW подано до Всесвітньої організації інтелектуальної власності. Він демонструє нову цільну передню панель, яка замінить традиційну решітку радіатора.

Замість того, щоб встановлювати решітку радіатора та фари окремо, у компанії збираються об'єднати їх. Передня панель зможе показувати різні візерунки за допомогою світлодіодних вогнів, а фари заховані доти, доки вони не знадобляться.

Розробка допоможе не тільки урізноманітнити дизайн майбутніх моделей бренду, але й зробити їх обтічнішими. Рівна передня панель забезпечить менший аеродинамічний опір.

Зовнішній шар панелі буде прозорим і виготовленим із полікарбонату. Всередині встановлять ще один шар із пластику, який ізолює світло, з непроникним покриттям, з'єднаним зі світлодіодним джерелом світла.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація