Нові зображення крос-купе FIAT у стилі BMW X4

Нові зображення крос-купе FIAT у стилі BMW X4

22 липня 2022
0

В інтернет потрапили перші тизери FIAT Fastback. Недорогий кросовер мають представити восени. Про це повідомляє сайт Motor1.

FIAT Fastback стане першим купе-кросовером у лінійці італійського бренду. Модель буде недорогою альтернативою BMW X4 та X6, а її основними конкурентами стануть Renault Arkana та Volkswagen Taigo.

На зображеннях можна розглянути лише профіль кросовера. У нього аркоподібний дах і трохи загострена задню частину. Втім, відомо, що серійна модель збереже особливості дизайну концепт-кара FIAT Fastback 2018 року.

Автомобіль побудують на платформі MLA, яку використовують компактний кросовер FIAT Pulse і пікап Toro. У нього ж запозичають і двигуни - бензинові турбомотори об'ємом 1,0 л (125 к.с.) та 1,3 л (184 к.с.). Привід може бути переднім чи повним.

FIAT Fastback буде дещо дорожче за побратима (Pulse коштує від $16 000), але й оснастять його багатше. Очікуються віртуальна панель приладів, 10,1-дюймовий сенсорний дисплей, безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль і парктронік.

Виробництво FIAT Fastback налагодять у Бразилії. З 2023 року розпочнеться експорт моделі в інші країни.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація