Нова Audi A4 отрималє гібридну версію та величезну панораму

Нова Audi A4 отрималє гібридну версію та величезну панораму

15 грудня 2022
0

Ауді готує наступне покоління універсала A4. Новинку мають намір представити у першій половині 2023 року, а поки що її прототипи проходять дорожні тести.

На одному із тестових мулів фотошпигуни помітили зарядний порт. Він знаходиться над аркою заднього колеса водія. А от лючок паливного бака сховали під маскуванням з іншого боку. Це говорить про те, що в сімействі моделі з'явиться версія, що заряджається.

Судячи з знімків, Audi A4 Avant 2024 отримає збільшену решітку радіатора, виражений центральний повітрозабірник і фари з іншою графікою. Також можна відзначити наявність вертикальних повітряних завіс, гострішу плечову лінію і нові дверні ручки, розташовані врівень з кузовом.

Панорамний дах універсала (принаймні такий у прототипу) виглядає більш пологим. Інсайдери припустили, що виробник може інтегрувати у нього сонячні панелі. На кормі видно нові ліхтарі та подвійні патрубки вихлопної системи.

Заглянути до салону прототипу шпигунам не вдалося. Очікується, що в його оснащення увійде нова цифрова панель приладів, мультимедійна система з великим екраном і інше рульове колесо. Також оновлять центральну консоль.

Інформації про силову установку, яку отримає новинка, поки що немає. Можливо, це буде 2,0-літровий чотирициліндровий двигун, доповнений електромотором та батареєю на 17,9 кВтг, як у A6 та Q5.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація