Нова Honda Civic Type R отримала заводський тюнінг

Нова Honda Civic Type R отримала заводський тюнінг

07 серпня 2022
0

Компанія Honda Access - підрозділ японського автовиробника, який займається виробництвом фірмових аксесуарів для автомобілів Honda - представила перший тюнінг для хот-хетчу Honda Civic Type R нового покоління. У каталозі доробок з'явилися деталі як зміни зовнішнього вигляду машини, так поліпшення її інтер'єру. Щоправда, поки що перелік доступних аксесуарів не вражає уяву широтою свого асортименту.

Головною новинкою стало вуглепластикове антикрило, яким запропоновано замінити штатний кузовний елемент. Карбонова деталь на кілограм легша за заводську, а також має оптимізований з точки зору аеродинаміки профіль, додатково підвищує притискну силу.

Також змінити зовнішній вигляд хетчбека запропоновано за допомогою червоних корпусів дзеркал заднього виду, червоних гальмівних супортів та логотипів Honda та Type R такого ж кольору. Інтер'єр можна покращити за рахунок накладок на пороги з підсвіченим логотипом Type R, панелей з вуглепластику та червоного поліестеру для центральної консолі та дверних карток, нового важеля коробки передач з алюмінію та шкіри.

Запропоновано також бездротову зарядку для смартфона, килимки, світлодіодне підсвічування багажника та проекторів двері, які відображають на землі емблему моделі. У продажу нові аксесуари для нової Honda Civic Type R з'являться з осені 2022 року. Вартість продукції з каталогу Honda Access не розкрито.

Джерело: Honda Access

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація