Нова Mazda6 перетвориться на чотиридверне купе

Нова Mazda6 перетвориться на чотиридверне купе

22 вересня 2023
1

Японський ресурс BesCarWeb з посиланням на свої джерела поділився подробицями про автомобіль Mazda6 нового покоління. Як повідомляється, автомобіль втратить риси класичного седана і перетвориться на подобу купе. Але це буде саме подібність, оскільки дверей, як і раніше, буде чотири. Але набагато цікавіші метаморфози в технічній частині.

Після того, як публіка дуже добре прийняла кросовер CX-60, Mazda вирішила активніше використовувати його класичне компонування з двигуном спереду та базовим заднім приводом. Саме така концепція буде закладена у шасі Mazda6.

Більш того, седан буде уніфікований з кросовером: Mazda6 нового покоління може отримати гібридну силову установку з мотором 2,5 л, а також 6-циліндровий мотор об'ємом 3,3 літри як звичайний турбований, так і у вигляді м'якого гібрида. Також Mazda6 приписують турбодизель об'ємом 3,3 літра.

І хоча роботи над новою Mazda6 вже ведуться, про прем'єру поки що не йдеться. Можливо, представлять седан у наступному році як модель 2025 року.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

НАЖАЛЬ !!! Mazda, судячи по всьому, відмовилася від свого Фірмового Стилю KODO ... ... !!! Бо ж вид ЦЬОГО кузову, ОСОБЛИВО СЗАДУ, ДОНЕСТЯМИ нагадує Audi RS7 Perfomanse 2023 !!! Тільки тут - БІЛЬШ приємно окові ... ... !

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація