Нова Toyota Camry провалила краш-тест

Нова Toyota Camry провалила краш-тест

05 серпня 2022
0

Оновлена Toyota Camry 2022 модельного року не змогла пройти новий краш-тест у США. Сімейний седан отримав незадовільну оцінку. Про це повідомляється на сайті американського Страхового інституту безпеки дорожнього руху (IIHS), який проводив випробування.

В IIHS ввели нову, жорсткішу, методику бокового зіткнення. Візок, що таранить авто, став важчим: його вагу збільшили з 1 600 до 1 900 кг, щоб імітувати удар великого позашляховика або пікапа. Крім того, його швидкість під час краш-тесту збільшили з 50 до 60 км/год.

У процесі випробування з'ясувалося, що в Toyota Camry під загрозою таз водія і заднього пасажира. До того ж, надувна «фіранка» не змогла захистити голови манекенів - вони підринули під неї.

Варто зазначити, що Toyota Camry не єдина провалила новий краш-тест - оцінки «незадовільно» також отримали Nissan Altima та Chevrolet Malibu (хоча Malibu - застаріла модель і скоро її знімуть з виробництва).

Складне випробування з різними результатами пройшли Honda Accord, Hyundai Sonata, Volkswagen Jetta та Subaru Outback, причому останній отримав високу оцінку «добре».

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація