Нова Toyota Corolla Cross надійде у продаж через рік

Нова Toyota Corolla Cross надійде у продаж через рік

04 жовтня 2022
0

Компанія Toyota планує восени 2023 року почати продавати оновлену Toyota Corolla Cross. Про це повідомило японське видання BestCarWeb із посиланням на інсайдерську інформацію.

Перше покоління кросовера Toyota Corolla Cross з'явилося у 2020 році. Ця модель стала одразу одним із лідерів у своєму сегменті. Японський автогігант готується оновити цю новинку, до того ж для різних країн.

Потрібно відзначити, що зараз існує три версії Corolla Cross - японська, американська та європейська. Вони один від одного відрізняються трохи зовні та, головне, обладнанням.

Зважаючи на все, оновлена Corolla Cross отримає невеликі зміни в дизайні, в салоні та в обладнанні. А ось технічно вона навряд чи зміниться, хоч гібридна силова установка може бути модернізована. Крім того, у Європі покупцям запропонують спортивну версію GR Sport.

Нагадаємо, Toyota збудувала Toyota Corolla Cross на платформі GA-C. Це «четвертий варіант кузова» сімейства Corolla. Колісна база цього кросовера складає 2640 мм. Версія з переднім приводом оснащується передньою підвіскою MacPherson strut та задньою підвіскою з торсіонною балкою замість незалежної задньої підвіски.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація