Нова траса для нічних гонок Формули-1 у Лас-Вегасі

02 квітня 2022
0

Прес-служба F1 опублікувала офіційну схему траси в Лас-Вегасі - її довжина становитиме 6120 метрів, вона включає три прямі та 14 поворотів, а максимальна швидкість на ній становитиме 342 кілометри на годину.

Гран Прі Лас-Вегаса стане третім американським етапом, разом з Майамі та Остіном. Етап пройде не з п'ятниці по неділю, як решта, а з четверга по суботу, а сама гонка буде нічною. Це рішення пояснили великою різницею у часі між США та Європою.

Поки що контракт підписано на три роки, але потім він може бути продовжений. Нову міську трасу вже показали на схемі: вона проходить повз «Сізарс-пелас» та знаменитих фонтанів Белладжіо.

За словами керівника Формули-1 Стефано Доменікалі, оголошення про проведення Гран Прі Лас-Вегаса стало «важливим моментом для Королівських перегонів, що демонструє величезну привабливість та розвиток автоспорту».

«Лас-Вегас відомий у всьому світі своїм азартом, гостинністю, гострими відчуттями, - додав Доменікалі. - Немає кращого місця для проведення перегонів Формули-1, ніж столиця світових розваг, і ми з нетерпінням чекаємо на наступний рік».

Джерело: Twitter Formula 1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація