Нове купе Mercedes-Benz CLE вперше «засвітився» на шпигунських фото

Нове купе Mercedes-Benz CLE вперше «засвітився» на шпигунських фото

22 липня 2022
0

Mercedes-Benz CLE в кузові купе вперше потрапив в об'єктиви шпигунських фотокамер. Автомобіль вдалося зняти під час дорожніх випробувань. Це побічно підтвердило розробку «двохдверки» з жорстким дахом, хоча в самій компанії про цей факт воліли мовчати. До цього фотографам вдавалося знімати тільки однойменний кабріолет з м'яким верхом.

Новий прототип відрізняється від інших конструкцією даху, серійними головними фарами і меншою кількістю камуфляжу. Як раніше підтвердили в Mercedes-Benz, купе і кабріолет CLE замінять нинішні з-і Е-Class.

Технічно новий Mercedes-Benz CLE повністю повторює нинішній C-Class. Обидві моделі побудовані на платформі MRA 2, але водночас нове купе дводверне, а не чотиридверне. Також у списку візуальних відмінностей - оригінальне оформлення передньої частини і обриси профілю. Як повідомляється, купе і кабріолет Cleveland мають «заряджену» AMG-версію з індексом 63 і плагін-гібридною силовою установкою на базі 2,0-літрової «турбочетвірки». Крім того, очікуються «підігріті» AMG CLE 43 і CLE 53.

Базовий Mercedes-Benz CLE буде «м'яким» гібридом. Його прем'єра відбудеться до кінця цього року, а продаж новинки стартує у першій половині 2023 року. Серійне виробництво купе і кабріолета налагодять на заводі в німецькому Бремені.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація