Нове покоління Mitsubishi L200 виїхало на тести

Нове покоління Mitsubishi L200 виїхало на тести

07 липня 2022
0

Mitsubishi продовжує розробку нового покоління пікапа L200 й автомобіль вже не вперше помічений в Європі на випробуваннях.

Шпигунські фотографії видання Motor.es відображають тестовий мул нового Mitsubishi L200 та підтверджують початок розробки шостого покоління.

Однак, на відміну від попередніх випробувань, тепер тестовий мул був сфотографований у зовсім іншому середовищі. Для проведення важливих літніх тестів Mitsubishi перенесла випробування на південь Європи.

Екстер'єр впольованого екземпляра майже повністю вкритий камуфляжем. Крім того, тестовий мул проводив випробування на тягу. На знімках видно невеликий причіп, призначений для такого типу тестів.

Хоча можливості зазирнути всередину не було, примітно, що цей автомобіль з правим кермом. Нагадаємо, в деяких країнах за межами Європи ця модель продається як Mitsubishi Triton.

Тим не менш, враховуючи що п'яте покоління продається з 2015 року, а весь тестовий мул покритий камуфляжем (при рестайлінгу зазвичай ховають лише передню та задню частини), підтверджуються ознаки того, що йдеться про новий автомобіль.

Нове покоління отримає змінену базу, а шпигунські фотографії натякають на подовжену колісну базу порівняно з поточною моделлю.

Розробка нової архітектури стає можливим завдяки співпраці в рамках Альянсу Mitsubishi з Renault Group та Nissan, адже нову платформу зможуть використати для моделей інших брендів групи.

Під капотом теж можуть з'явитись сюрпризи, адже пікап Mitsubishi остаточно піддасться електрифікації. Модель має адаптуватися до нових часів на таких ринках, як Європа. У гамі двигунів обов'язково будуть гібридні рішення.

Процес розробки все ще знаходиться на ранній стадії, але якщо все піде за планом, новий L200 буде готовий до глобального продажу в 2024 році.

Джерело: MOTORCAR
Фото: motor.es

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація