Нове сімейство Toyota Crown отримало максимальну оцінку за безпеку

Нове сімейство Toyota Crown отримало максимальну оцінку за безпеку

04 листопада 2023
0

Національне агентство боротьби з автомобільними аваріями (NASVA) Японії та місцеве міністерство інфраструктури та транспорту перевірили безпеку кросоверів Toyota Crown та Toyota Crown Sport. Фактично на краш-тести відправили базовий Crown, а оскільки кросовери уніфіковані по кузову шасі та агрегатах, оцінка автоматично присуджена обом.

Випробування проводилися за незалежним протоколом JNCAP. Він передбачає два фронтальні удари: об перешкоду, що деформується, з 40-відсотковим перекриттям на швидкості 64 км/год та об недеформований бар'єр на швидкості 55 км/год.

Також автомобілі зазнають бокового удару, перевірки передньої частини на травмонебезпеку для пішоходів та імітують наїзд ззаду під час стендової перевірки крісел. Крім того, експерти оцінюють роботу превентивних систем безпеки та системи виклику екстрених служб.

Пасивну безпеку Crown Crossover/Crown Sport експерти оцінили на 91,39 бала зі 100 можливих. Комплекс превентивної безпеки оцінено у максимальні 89 балів. Автоматичне екстрене гальмування отримало 8 із 8. Загальна оцінка - 188,39 бала зі 197 можливих.

Таким чином, результат Toyota Crown Crossover/Crown Sport - «п'ять зірок із п'яти» або максимальний ранг А.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація