Новенькі електромобілі Xiaomi масово потрапляють у ДТП

Новенькі електромобілі Xiaomi масово потрапляють у ДТП

03 квітня 2024
0

Новий Xiaomi SU7 тільки вийшов на ринок і перші автівки ще не доставлені покупцям, проте вже кілька електрокарів розбили в ДТП. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Аварії Xiaomi SU7 зафіксовані в кількох китайських містах. За чотири дні (з 29 березня по 1 квітня) постраждали мінімум чотири електромобілі.

Фото з місця ДТП опублікували в інтернеті, а одна із аварій потрапила на відео. Електрокар Xiaomi занесло в повороті й він врізався у бетонний відбійник.

Усі розбиті електромобілі Xiaomi SU7 є тестовими. Наразі в автосалонах у Китаї вишикувалися величезні черги охочих випробувати нову модель. Подекуди тест-драйви проводять навіть уночі.

Саме бажання випробувати можливості електрокара і називають однією із причин ДТП. Мовляв, потенційні клієнти не справляються із керуванням надпотужним (300-663 к.с.) автомобілем.

Утім, є й інше припущення - цілком може бути, що занос провокує некоректна робота систем стабілізації та контролю зчеплення. Усе ж таки в Xiaomi фактично немає досвіду в автомобільній галузі. У цьому випадку доведеться екстрено переналаштовувати електронні системи електрокара.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація