Нові кришки для олив LIQUI MOLY

Нові кришки для олив LIQUI MOLY

08 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Вже понад 60 років німецький виробник мастильних матеріалів LIQUI MOLY пропонує якісну продукцію своїм споживачам у всьому світі.

Упаковка продукції LIQUI MOLY, як завжди, бездоганна - вона виконана з хороших матеріалів з поліграфією високої якості на етикетках.

До цих зовнішніх ознак якості та оригінальності товару німецька компанія LIQUI MOLY додала ще один - на кришечках усіх каністр з оливами почали наносити індивідуальний QR-код.

Однією з основних цілей впровадження QR-кодів на кришках продуктів LIQUI MOLY є забезпечення гарантії якості та безпеки для споживача.

А також, завдяки цьому нововведенню, автовласники отримують швидкий доступ до інформації про продукт.

Форма кришок моторних олив з QR-кодом буде іншою - на її поверхні вже не буде виштамповки, що ілюструє інструкцію з відкриття висувного носика для заливки. Каністри зберегли всі свої форми і фірмову візуалізацію в залежності від лінійки олив.

За допомогою смартфона, відсканувавши на кришечці QR-код, автовласник може дізнатися дату виробництва даної каністри оливи, детальну інформацію про продукт, а також за необхідності знайти технічну документацію. Кожному продукту LIQUI MOLY відповідає унікальний номер партії, інформація за якою і розміщується на офіційному сайті заводу-виробника.

Моторні оливи LIQUI MOLY з новими кришками вже з'явились у продажу в Україні.

Ознайомитись з асортиментом продукції LIQUI MOLY, підібрати оливу для свого автомобіля відповідно специфікацій та допусків, можна на сайті офіційного імпортера liquimoly.ua.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений LIQUI MOLY Украі?на (@liquimoly_ukraine)

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація