Нові подробиці про флагманський кросовер Renault Rafale

Нові подробиці про флагманський кросовер Renault Rafale

30 травня 2023
0

Компанія Renault планує влітку 2023 року офіційно представити свій новий купе-кросовер Renault Rafale. Дизайнери іспанського видання Motor.es показали на рендерах, як приблизно виглядатиме ця новинка.

Renault Rafale відноситиметься до популярного останнім часом сегменту купе-кросоверів. У модельній лінійці компанії Renault вже є моделі у цьому сегменті. Наприклад, Renault Arkana. Але Rafale стане не лише новою моделлю у цьому сегменті автомобільного ринку. Це буде нова флагманська модель компанії Renault, яка замінить Renault Espace. Вона має скласти серйозну конкуренцію люксовому кросоверу DS 7 (він раніше називався DS 7 Crossback).

Що нам ще відомо про Rafale? Він збудований на базі Renault Austral. Він отримає сучасний дизайн із елементами купе. Зовні він помітно відрізнятиметься від інших моделей французького автогіганта. Цей кросовер отримає характерну передню частину з унікальними фарами та новою радіаторною решіткою. Навіть задні ліхтарі матимуть індивідуальний дизайн.

У салоні будуть використані матеріали найвищої якості. Буде багато обладнання та передових технологій. Це нас не дивує, інакше Rafale не зможе конкурувати з люксовим DS 7. Загалом, водієві та чотирьом пасажирам Rafale буде максимально комфортно.

Які силові агрегати увійдуть до лінійки двигунів цього нового французького купе-кросоверу? Будуть лише дві гібридні силові установки - HEV та PHEV. Нагадаємо, що HEV - це «м'яка» гібридна силова установка, у якої батарея заряджається за допомогою рекуперативного гальмування. PHEV - це гібридна силова установка, що підключається, її батарея заряджається від розетки.

Renault планує офіційно представити свій новий купе-кросовер Renault Rafale у червні 2023 року. Якщо бути точнішим, то 18 червня. У продажу він з'явиться наприкінці 2023 року чи на початку 2024 року.

Скільки він коштуватиме - нам ще достеменно не відомо. З чуток, у стандартній комплектації Rafale коштуватиме від 50 000 євро. Це дуже багато. Але пригадаймо, що Renault Rafale буде новою флагманською моделлю Renault. Тому не дивно, що він матиме такий великий цінник.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація