Novitec доопрацював Lamborghini Huracan STO

Novitec доопрацював Lamborghini Huracan STO

19 червня 2022
0

Німецьке тюнінг-ательє Novitec представило пакет доробок для купе Lamborghini Huracan STO. Флагманську модифікацію моделі не стали серйозно допрацьовувати з технічної точки зору, оскільки заводський варіант спорткара і так досить динамічний, зате фахівці приділили велику увагу зовнішньому вигляду автомобіля. Заради модернізації екстер'єру купе тюнери розробили нові кузовні панелі та запропонували кілька варіантів коліс, а заразом - підготували позаштатні елементи для інтер'єру італійського спорткара.

Як заявляють у Novitec, частка вуглепластику в кузові становить 75% - автомобіль отримав нові пороги, збільшені повітрозабірники двигуна та гальм, а також карбонові накладки на дзеркала заднього виду. Спільно з американським виробником дисків Vossen були розроблені спеціальні колеса NL4 з центральним замком - доступні 72 варіанти кольорів дисків.

Нові колеса поєднуються із двома версіями підвіски. Клієнти можуть вибрати регульовану підвіску з 14 варіантами налаштувань, або занижену на 30 міліметрів. Крім вихлопної системи з нержавіючої сталі та інконелю, яка за бажанням покупця може мати покриття з чистого золота 999 проби, це всі технічні доробки для Huracan STO.

Детальної інформації про доопрацювання салону автомобіля немає, але в Novitec обіцяють широкий вибір різних сортів та кольорів шкіри та алькантари для декору інтер'єру. Суперкар готові переоформити так, як забажає того покупець. Вартість доробок, щоправда, не названо.

Нагадаємо, Lamborghini Huracan STO оснащується 5,2-літровим атмосферним V10, який видає 630 кінських сил потужності та 564 Нм моменту. Італійське купе, оснащене 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач, має задній привід.

Джерело: Novitec

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація