Новітній кросовер Geely будуть продавати в магазинах Meizu

Новітній кросовер Geely будуть продавати в магазинах Meizu

19 липня 2023
0

Магазини електроніки Meizu стануть важливою ланкою продажів автомобілів Lynk&Co. Першим у салонах мережі в Китаї з'явився новий кросовер Lynk&Co 08, офіційний запуск якого ще попереду. Автомобіль виставили у рамках рекламної акції.

Але основна причина в тому, що Lynk&Co 08 оснащений бортовою системою FlymeAuto, яка підтримує простий інтерфейс та роботу з розділеним екраном. Також Meizu та Geely розробляють автомобільну систему, яка працюватиме спільно з телефоном Meizu. Першим її отримав саме Lynk&Co 08.

Meizu Technology перейшла у власність Ceely у липні минулого року, не витримавши конкуренції з такими гігантами галузі, як Xiaomi, Huawei, Oppo та Vivo. Ідея виставити автомобілі Lynk & Co у магазинах електроніки не нова. Таку модель продажів використовує Huawei, виставляючи автомобілі свого бренду Aito у власних флагманських магазинах. Автомобілі Lynk&Co залучать багатьох відвідувачів до магазинів Meizu, де вони паралельно зможуть ознайомитися з телефонами та іншими гаджетами.

Lynk&Co 08 - це середньорозмірний гібридний плагін-кросовер, розроблений у фірмовій стилістиці бренду. Габарити моделі - 4820 x 1915 x 1685 мм при колісній базі 2848 мм. Силова установка кросовера складається з 1,5-літрового турбованого чотирициліндрового ДВС, двох електродвигунів та триступеневої коробки DHT. Сукупна потужність агрегатів - 536 к.с.

Плагін-гібрид оснащений потрійним акумуляторним блоком (NMC) ємністю 39,6 кВт.год. Запас ходу на електротязі - 245 км у вимірювальному циклі CLTC. З повним баком та на 100% зарядженою батареєю кросовер проїжджає понад 1400 км.

Цінник Lynk&Co 08 озвучать під час офіційного запуску. Імовірно, він стартуватиме від 33 450 доларів. Одним із основних його конкурентів називають Denza N7 вартістю від 41 600 до 52 400 доларів. З огляду на таку суттєву різницю в ціні Lynk&Co 08 цілком може перетягнути частину потенційних покупців суперника.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація