Новий американський кросовер стане стильною та недорогою альтернативою BMW X4

Новий американський кросовер стане стильною та недорогою альтернативою BMW X4

10 червня 2022
0

В інтернет потрапили фото Buick Envista. Перший купе-кросовер американського концерну General Motors мають представити у другому півріччі. Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Buick Envista розсекретило китайське міністерство промисловості, адже саме в цій країні налагодять випуск кросовера. Модель позиціюють як недорогу і компактнішу альтернативу BMW X4 і Mercedes-Benz GLC Coupe. Вона побудована на платформі General Motors E2XX, як і майбутній компактний кросовер Cadillac.

Розміри Buick Envista 2023:

  • Довжина - 4638 мм;
  • Ширина - 1816 мм;
  • Висота - 1565 мм;
  • Колісна база - 2700 мм.

Купе-кросовер відрізняється елегантним дизайном з плавними обводами та аркоподібним дахом. У нього загострений «ніс», широка решітка радіатора та тоненькі світлодіодні фари. У двері багажника вбудований спойлер.

Стандартними є 18-дюймові легкосплавні диски. Також комплектація Buick Envista включає камери кругового огляду та панорамний дах.

Buick Envista 2023 важить 1415 кг і доступний лише з переднім приводом. Кросовер оснащений 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою потужністю 177 к. с. та 9-ступінчастою автоматичною КПП, а його максимальна швидкість становить 204 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація