Новий Audi A4 Avant знову потрапив на шпигунські фото

Новий Audi A4 Avant знову потрапив на шпигунські фото

25 січня 2023
0

Видання Motor1 опублікувало нову порцію шпигунських фото Audi A4 Avant 2024 модельного року. На них прототип універсала все ще закритий камуфляжною плівкою, але деякі цікаві деталі вже видно. Наприклад, серійною виглядає задня оптика із горизонтальними смугами на багажних дверях. Щоправда, стверджувати, що вони проходять через усю ширину дверей, не можна.

Також у прототипу практично відкрита решітка радіатора й виглядає вона більшою, ніж у актуальної моделі. У нижній частині проглядаються «трикутники» повітрозабірників, що трохи зменшилися у розмірах.

Знімків салону у цій серії немає. Попередні фото продемонстрували суттєво переглянуте компонування зі зміщеними прямокутними дисплеями панелі приладів та мультимедійної системи.

Інформація про силові агрегати відсутня, але гібридна версія у нового Audi A4 Avant буде обов'язково. Актуальне покоління універсала буде останнім із ДВЗ. Як і всю модельну лінійку марки, A4 Avant чекає електрифікація.

Презентація нового універсала очікується у першій половині 2023 року. На європейському ринку він з'явиться у якості модель 2024 року. Седан Audi A4 замінить A5 Sportback, а надалі новий електромобіль.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація