Новий Audi A6 повністю розсекретили

Новий Audi A6 повністю розсекретили

01 серпня 2022
0

Опубліковано шпигунські фото Audi A6 2023. Седан бізнес-класу незабаром пройде плановий фейсліфтинг і буде офіційно представлений 6 серпня. Про це повідомляє сайт Autohome.

Оновлений седан Audi A6 помітили в Китаї. Саме в цій країні його презентують, адже зараз Китай - один із ключових ринків для моделі. До речі, там авто продається зі злегка збільшеною колісною базою. А ось універсал Audi A6 Avant можуть представити в Європі.

Audi A6 2023 можна впізнати за зміненими фарами та новою решіткою радіатора, яка відрізняється дизайном у різних версіях моделі. Позаду освіжені ліхтарі, а ще авто замінені бампери.

Салон Audi A6 практично не зазнав змін - усе звелося до поліпшення внутрішнього оздоблення та нових його варіантів. На центральній панелі, як і раніше, встановлені відразу два сенсорні дисплеї. Комплектацію поповнять нові системи.

Новий Audi A6 буде запропонований з бензиновими турбомоторами об'ємом 2,0 л (190 і 245 к.с.) і 3,0 л (340 к.с.), а також турбодизелями об'ємом 2,0 л (204 к.с.) і 3,0 л (281 та 286 к.с.). Крім того, в лінійці залишиться 367-сильний гібрид, що заряджається. Модель доступна з переднім і повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація