Новий BMW M4 виявився набагато швидшим ніж заявлено

Новий BMW M4 виявився набагато швидшим ніж заявлено

03 липня 2022
0

Новий BMW M4 Competition xDrive виявився набагато швидшим ніж зявлено виробником. Американське видання Car & Driver випробувало 510-сильне купе, і оглядачам вдалося розміняти 60 миль на годину (96 кілометрів на годину) за 2,8 секунди - на 0,6 секунди швидше, ніж зазначено у паспортних характеристиках. До того ж, на трасі «емка» виявилася економічнішою, ніж очікувалося - різниця між заявленою та реальною витратою бензину склала 2,6 літра на 100 кілометрів.

Американські журналісти відзначили, що BMW M4 Competition xDrive - другий протестований виданням автомобіль дешевше 100 тисяч доларів, який розмінює 60 миль на годину швидше за три секунди. Першим був середньомоторний Chevrolet Corvette C8.

Базовий M4 Competition xDrive коштує 79 тисяч доларів, але у тестового купе були полегшені крісла, карбон-керамічні гальма, пакет M Driver та інші опції, тому ціна машини з прес-парку склала 102 тисячі доларів. І все-таки баварська дводверка помітно дешевше порівнянних за розгінною динамікою Ferrari 296 GTB, Audi R8 V10 Performance або Porsche 911 Turbo.

Одним із недоліків повнопривідної M4 Competition xDrive журналісти вважають безальтернативний «автомат». І хоча BMW не планує випускати трипедальні «емки» з повним приводом, відмовлятися від ручної коробки передач баварці не поспішають - нещодавно бос M-підрозділу пообіцяв зберегти цей тип трансмісії для фанатів.

Джерело: Car & Driver

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація