Новий BMW X3 показали на перших зображеннях

Новий BMW X3 показали на перших зображеннях

06 січня 2023
3

Опубліковано перші рендери BMW X3 четвертого покоління. Зараз преміальний кросовер проходить тести, а представити його мають наприкінці 2023 чи на початку 2024 року. Про це повідомляє видання Auto Express.

Дизайн BMW X3 G45 буде витриманий на кшталт молодшої моделі X1. Кросоверу розширять крила і збільшать решітку радіатора, а фари стануть розкосішими. Також привертають увагу змінені дверні ручки, як у багатьох нових BMW.

Кросовер BMW X3 2024 збереже платформу CLAR, але стане більшим за попередника. Це дозволить зробити салон просторішим і збільшити багажник. Салон буде витриманий у дусі BMW 7 Series - із двома вигнутими дисплеями на передній панелі.

Новий BMW X3 збереже бензинові та дизельні турбомотори об'ємом 2,0 і 3,0 л, але вони стануть потужнішими і будуть доповнені 48-вольтною гібридною установкою. На вершині лінійки залишиться спортивний BMW X3M.

Також запропонують мінімум два гібриди, що заряджаються, а в 2025 році дебютує електромобіль BMW iX3. Він отримає 800-вольтну силову установку, яка дозволить збільшити запас ходу приблизно на 30% порівняно з попередником та скоротити час заряджання батареї.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Так це ж рендер, а не зображення. Усього лише фантазія художника.

+1-5ВІДПОВІСТИ  
NISOLEK  

Andriy86, А що таке зображення? І чому Рендер не підпадає під загальну дефініцію Зображення?

-1ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

NISOLEK, є безліч типів зображення - оптичне, голографічне, схематичне, як в патентних заявках. Але так чи інакше воно передає вигляд конкретного предмета чи явища. Рендер може і близько не співпадати з фінальним продуктом.

+2-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація