Новий Chevrolet Corvette Z06 візьме участь у гонці «Інді 500»

Новий Chevrolet Corvette Z06 візьме участь у гонці «Інді 500»

23 травня 2022
0

У 2022 році 29 травня на трасі Індіанаполіс відбудеться знаменита 500-мильна гонка серії IndyCar. Одним з учасників цього уїк-енду стане середньомоторний суперкар Chevrolet Corvette C8 у топовому варіанті Z06 у спеціальному виконанні 70th Anniversary Edition. Ювілейна модель виступатиме в ролі автомобіля безпеки, який очолить пелотон гоночних болідів перед стартом і з'являтиметься на трасі у разі аварії чи інших проблем.

За кермо Chevrolet Corvette Z06 70th Anniversary Edition сяде колишня гонщиця та власниця команди Сара Фішер, яка виконуватиме роль водія пейс-кара під час Інді 500.

Пофарбований у білий колір White Pearl Metallic (всі Chevrolet Corvette першого року випуску були білими) автомобіль доповнений асиметричними червоно-чорними поздовжніми смугами та опціональним вуглепластиковим аеродинамічним обважуванням Z07 Performance Package.

Купе з вуглепластиковими колесами з червоними обідками, червоними гальмівними супортами, двоколірною обробкою салону з червоним простроченням і червоними ременями безпеки технічно буде ідентичний стандартному Corvette Z06. На трасу вийде спорткар з 670-сильним атмосферним 5,5-літровим двигуном V8 моделі LT6, запозиченим від гоночного Corvette C8.R, у поєднанні з 8-ступінчастою роботизованою коробкою з двома зчепленнями.

Джерело: Chevrolet

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація