Новий Duster отримав версию «фургон»

Новий Duster отримав версию «фургон»

03 серпня 2022
0

У Великій Британії презентовано нову Dacia Duster Commercial. Фургон пройшов оновлення слідом за стандартним кросовером і надійде в продаж за ціною від 16 750 євро. Подробиці авто розкрито на офіційному сайті Dacia.

Як і всі нові моделі Dacia, «фургон» відрізняється зміненими фарами, ліхтарями та решіткою радіатора. Відрізнити його від стандартного кросовера можна хіба що за відсутності сріблястих вставок на бамперах. Цікава деталь: у авто заднє скло замінено чорним пластиком, хоча здалеку це не видно.

З салону прибрано задні сидіння та частину обробки, а за передніми кріслами з'явилася перегородка. Для перевезення вантажів облаштовано відсік об'ємом 1623 л. Вантажопідйомність авто становить 503 кг.

Базова комплектація Dacia Duster Commercial включає кондиціонер, електросклопідйомники, круїз-контроль, аудіосистему, Bluetooth. Дорожча версія Expression за 21700 євро додає 16-дюймові литі диски, камеру заднього виду, парктронік і 8-дюймовий сенсорний дисплей.

На вибір запропоновані бензинові турбомотори об'ємом 1,0 л (90 к.с.) та 1,3 л (150 к.с.), а також 1,5-літровий 115-сильний турбодизель. Як і раніше, лише дизельний варіант може бути повнопривідним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація