Новий Duster розсекретили на два роки раніше запланованого

Новий Duster розсекретили на два роки раніше запланованого

23 червня 2022
0

В інтернет потрапили патентні зображення Dacia/Renault Duster третього покоління. Кросовер представлять лише у 2024 році, але його дизайн уже перестав бути секретом. 

Новий Duster 2024 радикально зміниться - його зовнішній вигляд стане яскравішим і агресивнішим. Кросовер дуже схожий на концепт-кар Dacia Bigster 2021 (хоча Bigster запустять у виробництво як окрему та більшу модель).

На патентні зображення потрапила саме версія Dacia Duster 2024 - це видно за «замиленим» логотипом румунського бренду. Renault Duster явно отримає дещо іншу решітку радіатора.

У кросовера розширені крила, а в зовнішньому вигляді переважають грані. Тоненькі світлодіодні фари доповнені Y-подібними ходовими вогнями. Також привертають увагу сховані в стійках ручки задніх дверей і вигнутий спойлер на даху.

Новий «Дастер» третього покоління побудують на сучаснішій платформі CMF-B, як Renault Captur і Nissan Juke. Її перевагою є можливість встановлення сучасної електроніки та систем безпеки.

Уже відомо, що через суворі еконорми Duster 2024 не отримає дизельні двигуни. Очікуються бензинові турбомотори об'ємом 1,0 л (100 к.с.) і 1,3 л (130 і 150 к.с.), а також 140-сильна гібридна установка Renault E-Tech. Повнопривідними, швидше за все, будуть дві найпотужніші версії, причому в гібриді на задній осі буде окремий електромотор.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація