Новий електрокросовер Volvo не зміг пройти «лосиний» тест

Новий електрокросовер Volvo не зміг пройти «лосиний» тест

29 серпня 2022
0

Новий Volvo C40 Recharge випробували «лосиним» тестом. Електричний кросовер проявив себе не найкраще і не зміг отримати відмінну оцінку. Про це пише сайт km77.com, який проводив випробування.

Найкращу спробу Volvo C40 Recharge було здійснено на швидкості 70 км/год. Для довідки: оцінка «відмінно» ставиться за проходження «лосиного» на 77 км/год і вище. А головний конкурент шведського електрокросовера, Tesla Model Y, показав 83 км/год.

Для тесту вибрали топовий повнопривідний кросовер Volvo C40 Recharge із двома моторами загальною потужністю 408 к.с. Випробувачі зазначили виражену недостатню повертаність, недостатній рівень зчеплення від 20-дюймових шин і не найкращу роботу системи стабілізації.

Це вже друга модель від Volvo, яка не спромоглася пройти «лосиний» тест. Раніше досягти високих оцінок не вийшло в електрокара Polestar 2.

Такі результати досить несподівані, адже шведські автомобілі завжди непогано показували себе в «лосиному» тесті. Саме в цій країні й вигадали випробування, що імітує об'їзд перешкоди, яка різко з'явилася на дорогах, адже на шведських трасах часто можна помітити лосів та оленів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація