Новий електромобіль від Volvo отримав топову «далекобійну» версію

Новий електромобіль від Volvo отримав топову «далекобійну» версію

02 січня 2023
0

Електромобіль Zeekr 01 незабаром отримає топову «далекобійну» версію. Вона має рекордний запас понад 1 000 км. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Якщо точніше, то паспортний запас кросовера складає 1 032 км. Цього досягли за рахунок величезної батареї ємністю 140 кВт.год розробки CATL.

Новий Zeekr 01 зі збільшеною батареєю надійде у виробництво з другої половини 2023 року. Усього випустять лише 1 000 таких авто вартістю майже 70 000 доларів. Кросовер буде доступний у Китаї, а також вийде на європейський ринок.

Нагадаємо, що Zeekr 01 - перша модель нового електричного бренду концерну Geely. Вона розроблена у Швеції фахівцями Volvo.

Електричний кросовер досягає 5 м у довжину при колісній базі в 3 м. Авто відрізняється обтічним дизайном із похилим дахом, а в його салоні встановлені спортивні шкіряні сидіння з електроприводом і вентиляцією.

Електрокар Zeekr 01 оснащений двома двигунами загальною потужністю 536 к.с. Топова версія моделі поважчала, але залишається швидкою - розгін до 100 км/год займає приблизно 4 с. Авто отримає повний привід і пневмопідвіску зі змінним кліренсом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація