Ford Bronco перетворили на підкорювача бездоріжжя

Ford Bronco перетворили на підкорювача бездоріжжя

06 серпня 2022
0

Відроджений Ford Bronco вже у заводському варіанті є видатним за сучасними мірками позашляховиком, але для тих, кому цих можливостей мало, у компанії розробили APG Ford Bronco ProRunner. За новою назвою ховається автомобіль, який, за задумом його творців, здатний підкорити будь-яке бездоріжжя, а потім комфортно та безпечно доставити водія та пасажирів додому по асфальту за рахунок покращеної поведінки на пересіченій місцевості та незайманих характеристик на дорогах загального користування.

Автомобіль отримав допрацьовану підвіску з новими важелями, койловери King Race Series з довгохідними амортизаторами, а також модернізовану рульову рейку та мости Ultimate Dana. У результаті виріс дорожній просвіт і збільшились ходи підвіски.

Візуально APG Ford Bronco ProRunner відрізняється вуглепластиковими накладками на колісні арки, що розширюють кузов, карбоновою вставкою на капоті та новим вуглепластиковим дахом.

Доступні інші доопрацювання, які можна замовити для автомобіля. Прийом замовлень на пакет доробок у Automotive Performance Group відкриють із серпня, а постачання деталей клієнтам розпочнеться з осені. Вартість перетворення Ford Bronco на APG Ford Bronco ProRunner не названа.

Джерело: Automotive Performance Group

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація