Новий Ford Bronco Raptor показали в Детройті

Новий Ford Bronco Raptor показали в Детройті

18 вересня 2022
0

У 2022 році на автосалоні в Детройті (США) автовиробники показали багато цікавих новинок. Одна з них - позашляховик Ford Bronco Raptor.

Цей конкретний Bronco Raptor пофарбований в унікальний колір Eruption Green Metallic, який, на наш погляд, ідеально підходить цьому потужному позашляховику. При цьому Bronco Raptor отримав чорні акценти на кузові, у тому числі чорну решітку радіатора, розширені колісні арки та колеса.

Крім того, позашляховик отримав деякі елементи, завдяки чому його позашляхові характеристики стали ще кращими. У нього тепер є також внутрішні байпасні амортизатори FOX.

Ford не став оснащувати Bronco Raptor великим двигуном V8, як він вчинив у випадку з Jeep Wrangler Rubicon 392. Замість нього під капотом знаходиться 3,0 л двигун EcoBoost V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 418 к.с. і 596 Нм крутного моменту.

Це помітно більше, ніж потужність 2,3 л EcoBoost (300 к.с. та 440 Нм кр.м.) й 2,6 л EcoBoost V6 (330 к.с. та 562 Нм), якими оснащується стандартний Бронко. Але у Wrangler Rubicon 392 все ж таки двигун більш потужний - на 52 к.с. і 41 Нм крутного моменту.

Продаж Ford Bronco Raptor має розпочатися вже найближчим часом. Скільки він коштуватиме - ще не повідомлялося.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація