Новий Ford Ranger виїхав на тестування

Новий Ford Ranger виїхав на тестування

29 січня 2023
0

Шанувальники Ford Ranger у США незабаром отримають модель наступного покоління в дилерських центрах. Він уже деякий час доступний майже по всьому світі і північноамериканська версія буде в основному такою ж. Але новий набір шпигунських зображень піднімає питання щодо позашляхового пакету Tremor.

Пікап у камуфляжі нещодавно бачили на вулиці біля штаб-квартири Ford у Дірборні. Хоча оновлений Ranger вже потрапляв в об'єктиви фотошпигунів практично без камуфляжу, цей варіант авто виділяється своїми позашляховими шинами, захисними пластинами, буксирувальними гаками висотою дорожнього просвіту. Всі ці доповнення притаманні пакету Tremor, якби не одне але. Пакет FX4 також має подібні оновлення, і вони доступні моделі Ranger поточного покоління в модифікації SuperCab. У той же час пакет Tremor є ексклюзивним для пікапів у модифікації SuperCrew.

Поточний пакет Tremor пропонує значно більше можливостей для бездоріжжя, ніж FX4, і на конкретній вантажівці ці елементи відсутні. Круглі бічні підніжки – особливо помітний недостаток; на решітці немає червоної окантовки, і під камуфляжем не зовсім помітно, наскільки перероблена передня частина кузова. З іншого боку, у цієї вантажівки також відсутне оздоблення передніх крил, тому виразно можна сказати, що це випробувальний прототип, призначений для суворих виснажливих тестів, а не передсерійна версія.

Також пакет в Tremor входять буксирувальні гаки ззаду, і, схоже, вони є у цієї вантажівки. Якщо придивитися, можна побачити камуфляжні кола на бампері. Гаки могли бути приховані під ним, але, на жаль, на фото це не можна розглянути. Проте чітко видно шини General Grabber. Це опції, властиві пакету Tremor на поточному Ford Ranger.

Отже, є докази як за, так і проти того, що ця випробувальна вантажівка є новим Ranger із позашляховим пакетом Tremor. Якщо перше підтвердиться, то це буде нова опція для моделей 4x4 SuperCab. А поки що випробувальний прототип має набір функцій і деталей, властивих як для пакета FX4, так і для Tremor. Хотілося б вірити, що автовиробник вирішив зібрати все найкраще із двох пакетів і використати це на новому Ford Ranger для ринку США.

Джерело: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація