Новий Geely Coolray вже доступний для замовлення

Новий Geely Coolray вже доступний для замовлення

29 липня 2022
0

Компанія Geely розпочала попередні продаж нового покоління Geely Coolray 2023, який у Китаї називається Binyue Cool. Покупцям пропонують три комплектації за ціною від 99,8 до 119,8 тис. юанів (приблизно 14,8-17,8 тис. доларів).

Машини оснащені новим 1,5-літровим турбованим двигуном від Geely та Volvo, що розвиває потужність 181 к.с. при 290 Нм крутного моменту. Кросовер оснащений 7-ступеневою роботизованою коробкою передач нового покоління з двома зчепленнями «мокрого» типу. Розгін від 0 до 100 км/год займає всього за 7,6 секунд, а витрата палива (WLTC) становить 5,8 л/100 км.

Довжина збільшилася на 50 мм та становить 4380 мм. Ширина склала колишні 1800 мм, а висота та колісна база дорівнюють 1609 і 2660 мм відповідно.

У салоні ми бачимо зовсім новий дизайн, інші панель і кермо, перероблені дверні карти і змінений центральний тунель, на якому поменшало кнопок, а великий важіль трансмісії поступився місцем маленькому джойстику. Звичайно ж, в очі кидаються і два великі екрани, причому центральний трохи повернуть до водія.

Geely Coolray 2023 обладнаний сучасним подвійним цифровим моноекраном, що складається з 10,25-дюймової панелі приладів і 12,3-дюймового монітора мультимедійної системи. Реалізовано функцію взаємодії між екранами, а також спеціальну функцію сенсорного керування трьома пальцями.

У оснащення автомобіля буде входити панель для бездротової зарядки смартфона за допомогою протоколу зарядки Qi, спільного використання зарядної панелі кількома користувачами та моніторингу сторонніх предметів. Максимальна потужність бездротової зарядної станції становить 15 Вт.

Також кросовер буде обладнаний атмосферним підсвічуванням Ambilight Rhythm, з вітальним світлом під час відкриття дверей, режимом імітації дихання та можливістю налаштування різних режимів для водіння або ритмів музики.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація