Новий Honda Accord показали на перших офіційних фото

Новий Honda Accord показали на перших офіційних фото

26 жовтня 2022
0

Опубліковано перші офіційні фото нового Honda Accord. Одинадцяте покоління седана мають презентувати вже у листопаді. Про це повідомляє офіційний сайт Honda.

На тизерах показали деталі дизайну та салону Honda Accord 2023. Слід зазначити, що раніше зовнішність седана повністю розсекретили на патентних зображеннях.

Новий Honda Accord підросте в розмірах і зміниться зовні - стане солідніше на вигляд. Широкі грати радіатора та довгасті фари виконані в дусі Honda Civic та кросовера CR-V, з якими седан ділить платформу. Ліхтарі тепер розтягнуті на всю ширину кузова.

На знімку салону показали частину віртуальної панелі приладів та 12,3-дюймовий сенсорний дисплей - це найбільший екран у модельному ряді Honda. Повідомляється, що мультимедійна система розроблена разом із Google.

Характеристики Honda Accord 2023 поки що тримають у секреті. Швидше за все, автомобіль збереже бензинові турбомотори об'ємом 1,5 і 2,0 л, хоча їхню віддачу можуть збільшити. Також анонсовано економічну гібридну модифікацію. Седан обладнуватимуть 10-ступінчастою автоматичною КПП та варіатором.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація