Новий Honda Accord розсекречено

Новий Honda Accord розсекречено

15 липня 2022
1

Honda готується вивести на ринок новий Accord. Як стало відомо, марка запатентувала дизайн седана наступної, одинадцятої генерації в Австралії. Зображення новинки виявили в базі бразильського Національного інституту промислової власності.

Від попередника новий Honda Accord буде відрізнятися формою капота й оптикою, а також відсутністю виштамповок на боковинах. Ці зміни зроблять седан зовні більш суворим.

Як позначиться зміна поколінь на технічній «начинці» моделі, не повідомляється. Актуальне, десяте покоління моделі доступно з декількома варіантами силової установки. Зокрема, з гібридною на базі 2,0-літрового атмосферного мотора. Комбінована віддача ДВЗ і електродвигуна - 215 к.с. і 315 Нм крутильного моменту. Також доступна модифікація з 1,5-літровим турбованим двигуном віддачею 195 к.с. і 260 Нм. Третій варіант - 2,0-літровий наддувний мотор, що видає 256 к.с. і 370 Нм. Варіантів коробок передач також три: безступінчатий варіатор e-CVT, звичайний клиноцепний варіатор і десятиступінчаста автоматична коробка з «дротовим» керуванням.

«У базі» передбачено 8,0-дюймову мультимедійну систему, двозонний круїз-контроль, фірмовий комплекс систем безпеки Honda Sensing і 17,0-дюймові колісні диски. Топовим версіями дісталися адаптивні амортизатори, бездротова зарядка і оздоблення салону натуральною шкірою.

У США базовий Honda Accord коштує від 26 520 доларів. Топова комплектація Touring оцінюється в 38 450 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Aльфа  

Жахіття якесь

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація