Новий Honda ZR-V виявився не тим, чим усі думали

Новий Honda ZR-V виявився не тим, чим усі думали

10 травня 2022
0

Ще в 2021 році індекс ZR-V пророкували компактному кросоверу Honda розміром з Hyundai Creta для індонезійського ринку, проте тепер з'ясувалося, що під цією назвою буде продаватися зовсім інша модель, причому в Китаї. Китайський підрозділ Honda поділився зображеннями новинки, а інсайдери розкрили подробиці про технічну начинку.

Китайський портал Autohome.com.cn припускає, що Honda ZR-V отримає бензиновий 1,5-літровий турбомотор, який розвиває 182 кінські сили та 240 Нм моменту. Журналісти вважають, що цей двигун вказує шильдик 240 Turbo на кормі кросовера. При цьому офіційної інформації про силові установки поки що немає.

Судячи з опублікованих фотографій, ZR-V практично точно повторює американський HR-V нового покоління (він же Vezel на деяких ринках), за винятком дизайну колісних дисків і панорамного даху замість люка у «американця». Інакше виглядають і патрубки вихлопної системи у задньому бампері.

У китайській модельній лінійці представлений і HR-V/Vezel, але тільки з електричною силовою установкою - він носить індекс e:NP1 (аналогічний кросовер випускається СП Dongfeng-Honda і позначається e:NS1). Електрокар пропонується у двох версіях: з електромотором на 182 сили та батареєю ємністю 53,6 кіловат-години або з 204-сильним електродвигуном та батареєю на 68,8 кіловат-години.

Виробництво новинки організують на спільному підприємстві GAC-Honda у Китаї.

Джерело: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація