Новий Hyundai Santa Fe спіймали на тестах

Новий Hyundai Santa Fe спіймали на тестах

04 лютого 2023
0

Hyundai приступила до випробувань Santa Fe нового покоління. На шпигунських знімках прототип кросовера зображений на зимових тестах. Безліч камуфляжу на кузові явно вказує на серйозні зміни у зовнішності. Як відомо, Hyundai планує повністю переосмислити свої моделі й, схоже, вже почала це робити.

Актуальне, четверте покоління Santa Fe дебютувало у 2018 році. Через два роки кросовер пережив планове оновлення, але на його зовнішності воно не позначилося. У автомобіля рельєфний кузов із виштампуванням на капоті та боковинах й ниспадаюча лінія даху. Очікується, що у екстер'єрі кросовера нової генерації переважатимуть чіткі прямі лінії. Що зробить його подібним до Land Rover Defender.

У Європі нинішній Santa Fe доступний із дво- або трирядним салоном. Наразі це найбільший кросовер марки на європейському ринку. У Північній Америці кросовер доступний тільки у п'ятимісному салоні й стоїть на щабель нижче семимісного Palisade.

Окрім зовнішності зміна поколінь принесе Santa Fe нову платформу та збільшені габарити. Судячи із наявності у прототипу патрубків вихлопної системи, кросовер залишиться «паливним». Імовірно, «четвертий» Santa Fe запропонують із чотирициліндровими бензиновими ттурбованими двигунами. Не виключено, що у моторній лінійці залишиться нинішній 3,5-літровий V6 та електрифікований 1,6-літровий мотор, що використовується плагін-гібридною версією. Повністю електричної модифікації Hyundai Santa Fe не буде. Шанувальникам «зелених» технологій південнокорейська марка пропонує дочекатися IONIQ 7.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація