Новий KIA Cerato 2013 незабаром в «Автоцентрі на Борщагівці»

18 січня 2013
4

Шановні пане та панове!

Поспішаємо повідомити, що презентація новинки New Cerato YD 2013 модельного року буде на початку лютого.

New Cerato побудований на абсолютно новій платформі новинка стала довша, ширше і нижче попередника.

Колісна база Cerato зросла на 50 мм і досягла 2,7 метра. За рахунок цього, за словами корейців, автомобіль став значно просторіше всередині, при цьому обсяг багажника збільшився до 421 літра.

Конструкція підвіски зі зміною поколінь не змінилася. Спереду і раніше встановлюються стійки типа McPherson, ззаду, як і колись, варто торсіонна балка.

У списку доступного для нового Cerato оснащення виявляться супутникове радіо, Bluetooth, круїз-контроль, підігрів всіх сидінь, дзеркал заднього виду і керма, система доступу в салон без ключа, двозонний клімат-контроль, система регулювання зусилля на кермі (Flex Steer), водійське сидіння з електрорегулюванням по 10 напрямам і вентиляцією.

Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена.

Наразі модельний ряд KIA в «Автоцентрі на Борщагівці» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, CeratoKoup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в «Автоцентрі на Борщагівці», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

«Автоцентр на Борщагівці» «Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

ха-ха  

сказали бы цену уже....

ВІДПОВІСТИ  
Elzenator  

Хороша Чертовка

ВІДПОВІСТИ  
SergV  

Машинка ничего, но: сзади балка, багажник и клиренс маловаты

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

187000 тыс.грн компл. мид

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація