Новий компактний кросовер BMW помітили на дорогах

Новий компактний кросовер BMW помітили на дорогах

30 грудня 2022
0

Кросовер BMW X3 наступного покоління вперше помітили під час випробувань. Модель проходила випробування у Німеччині. Знімками кросовера поділився фотограф Wilco Blok на своїй сторінці в Instagram.

BMW X3 G45 збереже ДВЗ, незважаючи на новини, що наступне покоління кросовера перейде на електротягу. Як і раніше, модель запропонують і в повністю електричної версії iX3, але її побудують на платформі Neue Klasse, в той час як бензинові, дизельні та гібридні модифікації залишаться на CLAR.

На фото, найімовірніше, зображено BMW X3 M50i. Тепер чотири вихлопні патрубки отримають і моделі M Performance. Версія X3M із ДВЗ залишається під питанням. Її планують замінити електричною BMW iX3M.

У нового BMW X3 як опції очікуються адаптивна підвіска і решітка з підсвічуванням. Для деяких країн зменшать кількість комплектацій.

Дизайн новинки кардинально відрізняється від останніх моделей бренду. Кросовер не отримає величезну вертикальну решітку радіатора та розділену передню оптику, як у X7 LCI.

В інтер'єрі з'являться два великі дисплеї, які замінять панель приладів та екран мультимедіа. Таке рішення можна зустріти на багатьох нових автомобілях бренду.

Вихід BMW X3 (G45) очікується наприкінці 2024 року. Електричну версію iX3 представлять у 2025 році.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація