Новий кросовер Honda Pilot знову «засвітився» перед дебютом

Новий кросовер Honda Pilot знову «засвітився» перед дебютом

06 жовтня 2022
0

Опубліковано офіційні фото Honda Pilot 2023. Четверте покоління великого кросовера мають представити вже у найближчі два місяці. Про це повідомляє пресслужба японської марки.

Нова Honda Pilot на знімках показана у перегонному забарвленні. Кросовер візьме участь у 2500-кілометрових жіночих перегонах Rebelle Rally, що проходять у пустелях Каліфорнії та Невади. До речі, свої авто там також виставили Hyundai та KIA.

Раніше в інтернеті вже публікували перші тизери Honda Pilot 2023. Судячи з фото, кросовер зміниться зовні і повернеться до незграбного дизайну. Передня частина авто з широкою решіткою радіатора та довгастими фарами витримана в дусі молодшого кросовера Honda CR-V нового покоління.

На фото потрапила позашляхова версія Honda Pilot Trail Sport. Вона впізнається за спеціальними шинами, пластиковим обважуванням і трохи збільшеним кліренсом.

Характеристики Honda Pilot 2023 поки що тримають у секреті. Відомо, що кросовер залишиться восьмимісним, його збудують на платформі Acura MDX. Він збереже 3,5-літровий V6, а також отримає новий 10-ступінчастий автомат та двоважільний передню підвіску.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація