Новий Mercedes-AMG GLC засвітився на камеру

Новий Mercedes-AMG GLC засвітився на камеру

07 червня 2022
0

Декілька днів тому компанія Mercedes-Benz презентувала нове покоління кросовера GLC. Відомо, що для моделі передбачено шість модифікацій - три гібридні та три плагін-гібридні. Також у сімейство увійде дві версії під маркою AMG - GLC 43 та GLC 63.

Прототипи високопродуктивних варіантів кросовера вже виїхали на тести, де були помічені фотошпигунами. У покритого камуфляжем тестового мула видно чотири круглі патрубки вихлопної системи. Вони спарені і знаходяться з обох боків великого дифузора, інтегрованого в задній бампер. Це свідчить про те, що маємо GLC 43.

Технічні характеристики GLC 43 наразі не розкрито. Інсайдери стверджують, що модель отримає ту саму трансмісію, як і новий Mercedes-AMG C 43 4Matic. Тобто рух кросовер буде приводити 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун, який доповнений 48-вольтовим стартер-генератором.

Сумарна віддача даної установки складає 402 к.с. і 500 Нм моменту. Вона пов'язана з системою повного приводу і 9-ступінчастим автоматом. Агрегат дозволяє розганятися з місця до сотні займає 4,6 секунди. Прем'єра нового Mercedes-AMG GLC відбудеться у найближчі місяці.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація