Новий PEUGEOT 308 став фіналістом Car Of The Year 2022!

29 листопада 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Сьогодні 29 листопада стало відомо, що Новий PEUGEOT 308 та PEUGEOT 308 SW став фіналістом європейського Car of the Year (COTY)! Професійне журі у складі 61 члена, представники 23 країн обирали найкращі автомобілі серед 39 кандидатів. Так, новинка PEUGEOT увійшла в престижний шорт-лист фіналістів із 7 найкращих автомобілів. Це вже вп'яте за останні 9 років, коли автомобілі PEUGEOT виходять у фінал престижної премії.

Новий 308 став першою моделлю, на якій зображено новий герб Бренда, він з першого погляду демонструє привабливий і експресивний стиль, не забуваючи про феноменальну практичність і відмінний простір салону. Ефективні силові агрегати та сучасна платформа поєднуються з інноваційними системами допомоги водію, які гарантують комфорт та безпеку у кожній поїздці. Його лінійка силових агрегатів зі старту пропонує два Plug-In Hybrid, що дає покупцям можливість вибирати між електрифікованими двигунами та двигунами внутрішнього згоряння. Незабаром модельний ряд поповниться повністю електричним двигуном..

Ні категорій, ні підрозділів, ні класів: є лише один переможець «Автомобіль року» та переможець премії «Автомобіль року 2022», який буде оголошено 28 лютого в Женеві (Швейцарія)).

Разом із новим 308, PEUGEOT вп'яте з 2013 року приєднався до замкнутого кола фіналістів конкурсу європейський Car of the Year. Модель 208 була обрана наприкінці 2019 року і стала переможцем у 2020 році, а модель 508 (хетчбек та SW) фіналіст 2018 року, 3008 увійшов у коло пошани наприкінці 2016 року та переміг у 2017 році, а також і попереднє покоління 308 (хетчбек та SW) наприкінці 2013 року стало фіналістом, щоб уже у 2014 році принести перемогу для Бренду PEUGEOT.

Премія COTY – найбажаніша в автомобільній промисловості. Журі цієї премії складається з 61 члена, які представляють 23 країни. На першому етапі голосування кожен член журі складає свій шорт-лист з 7 фіналістів, вибираючи з довгого списку з 39 учасників. Список претендентів та фіналістів можна знайти на сайті «Автомобіль року».

Новий PEUGEOT 308 задає нові тренди в сегменті седанів та універсалів C-сегменту. До кінця жовтня понад 24 000 клієнтів вже розмістили замовлення в Європі, 22% з яких припадають на версію. Plug-in Hybrid.

Надзвичайно спокусливий дизайн нового PEUGEOT 308 відтепер прикрашений новим логотипом Бренду: це перша модель з новим «гербом» PEUGEOT. Загальна оптимізація архітектури дозволила досягти збільшення внутрішнього простору, а також підкреслила індивідуальність та динамічність автомобіля. Новий PEUGEOT 308 пропонує безліч інноваційних технологій: починаючи новим салоном PEUGEOT i-Cockpit та закінчуючи i-Connect Advanced – сучасною мультимедійною системою, яка дозволяє завжди бути в режимі онлайн. Новинка відрізняється підвищеною ефективністю, чого вдалося досягти завдяки допрацьованій аеродинаміці і широкому вибору сучасних моторів: бензин, дизель, або навіть Plug-in гібрид..

Переможця буде оголошено 29 лютого 2022 року, а поки ви можете познайомитися з модельним рядом PEUGEOT в Україні та обрати свого фаворита на офіційному сайті Бренду.

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Peugeot

Обговорення новини

superID  

Ага, а у нас или 301 или 508, ну еще 208 есть.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація