Новий ретро-спорткар Alfa Romeo показали на перших фото

Новий ретро-спорткар Alfa Romeo показали на перших фото

23 грудня 2022
0

Alfa Romeo вирішила відродити класичний Giulia TZ у співпраці зі знаменитим дизайнерським ательє Zagato. Спорткар отримає відомий дизайн, а також стане однією з найшвидших моделей марки. У Zagato показали перші фото новинки, на яких зображено деякі елементи дизайну.

Новий спорткар Alfa Romeo назвали Giulia SWB Zagato і багато в чому він схожий на оригінальну модель Giulia TZ 1960-х. Проте, дизайн повністю не розкрили.

Очікується, що він отримає низький капот, плавну лінію даху та плоску задню частину. Задня світлова оптика імітує форму гоночних автомобілів Alfa Romeo 1960-х. Передня частина Giulia SWB Zagato має агресивний вигляд, а сидіння було замінено на трекові.

Очікується, що спорткар збудують на базі Alfa Romeo Giulia GTAm. Від спортивного седана спорткар також запозичить твін-турбо V6 з віддачею понад 500 к.с. Як випливає з назви SWB, колісна база купе буде скорочена.

Нова модель може бути випущена в листопаді 2023 на честь 60-річчя гоночного дебюту Giulia TZ на Кубку FISA в Монці. У тому заїзді боліди посіли друге, третє, четверте та п'яте місця.

Джерело: Фокус
Фото: Zagato

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація