Новий спортивний електромобіль від Polestar випустять лімітованою серією

Новий спортивний електромобіль від Polestar випустять лімітованою серією

03 червня 2022
0

Електрокар Polestar 2 BST Edition 270 отримав збільшення в потужності і став швидшим. Його ходову доопрацювали, а дизайн зробили яскравішим.

Електромобіль Polestar 2 від Volvo отримав потужну заряджену версію BST Edition 270. Цифра у назві вказує, що випустять лише 270 таких авто вартістю від 75 500 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт шведської компанії.

Підрозділ Polestar зараз займається лише електромобілями, проте до цього робило тюнінг Volvo і додавало їм потужності. Тепер шведи повернулися до доопрацювання авто.

Силова установка Polestar 2 вдосконалена і тепер два двигуни сумарно розвивають 476 к. с. і мають крутний момент в 680 Н/м. Розгін до 100 км/год займає 4,4 секунди, а максимальна швидкість обмежена на 225 км/год.

Акумуляторна батарея місткістю 78 кВт/год не зазнала змін. Запас ходу, як і раніше, становить 435 км.

Крім того, у Polestar попрацювали над ходовою електрокара. Він отримав жорсткіші пружини, нові стабілізатори та регульовані амортизатори Ohlins. Кліренс зменшений на 25 мм, а уповільнюють автомобільні гальма Brembo з чотирипоршневими супортами.

Відрізнити новий Polestar 2 BST Edition 270 можна за аеродинамічним обвісом та фарбуванням з чорною смугою на капоті. Крім того, встановлені 21-дюймові литі диски чорного кольору із шинами Pirelli P Zero розміром 245/35 R21.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація