Новий спорткар Maserati потрапив під чергове відкликання

Новий спорткар Maserati потрапив під чергове відкликання

12 травня 2022
0

Національне управління з безпеки дорожнього руху США (NHTSA) оголосило чергову кампанію, яка зачепила кілька десятків спорткарів Maserati MC20 2022 модельного року. На автомобілі контролюючі органи виявили неполадки в роботі світлотехніки - виявилося, що через брак при виробництві некоректно працюють стоп-сигнали і це може ввести в оману водіїв інших машин, що потенційно здатне перерости в аварійну ситуацію на дорозі.

Ще під час заводських випробувань італійський автовиробник зауважив, що при натисканні на педаль гальма стоп-сигнали не спалахують, як їм належить, а починають мерехтіти. Виявлений на декількох машинах дефект, як з'ясувалося, виявився досить масовим - на 56 екземплярах Maserati MC20, які вже реалізовані в Північній Америці, встановлені браковані деталі.

На зібраних у період з 5 листопада 2021 року по 8 лютого 2022 року автомобілях виявилися друковані плати ліхтарів із несправним транзистором, який і спричиняє мерехтіння вогнів під час гальмування. Для усунення проблеми дилери замінять ліхтарі у зборі.

Раніше стало відомо, що на деяких Maserati MC20 є проблема із корпусом датчика у паливній магістралі, який може допускати витік бензину. У кращому разі двигун може одного разу затихнути, а в гіршому, за наявності поряд джерела вогню - загоряється. З цього приводу італійська марка також оголошувала кампанію.

Джерело: NHTSA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація