Новий Toyota RAV4! В Автосаміт на Столичному відкрито прийом замовлень

09 листопада 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В автосалоні офіційного дилера Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» вже відкрито попередній прийом замовлень на новий Toyota RAV4 — легендарний кросовер, що підкорив серця мільйонів автовласників у всьому світі. Автомобіль отримав новий стильний дизайн екстер’єру, більш ергономічний інтер’єр та нові налаштування підвіски, що суттєво підвищили комфорт під час керування.

На ринку України Toyota RAV4 буде представлений з 2,2-літровим дизельним двигуном, 2,5-літровим і 2,0-літровим бензиновими силовими агрегатами.

У далекому 1989 році вперше побачив світ революційний концепт бренду Toyota — RAV FOUR. А вже з 1994 року розпочалося серійне виробництво даної моделі. Саме з тих пір, вже на протязі більш ніж двох десятиліть, RAV4 впевнено зайняв та утримує лідируючі позиції у сегменті компактних кросоверів. Сучасне, четверте покоління RAV4, що з’явилося у 2013 році, поєднує в собі свої історичні цінності, наряду з сучасними технологіями, дивовижною керованістю, витонченим дизайном, задоволенням від керування та комфортом.

Новий RAV4 — це принципово нове слово в сегменті компактних кросоверів! Новий автомобіль став ще більш стильним, сучасним, динамічним та помітним в будь-якому середовищі. Завдячуючи оновленим деталям екстер’єру, широким лініям переднього бамперу, протитуманним фарам, нижній решітці радіатора та тонким фарам зі світлодіодними денними ходовими вогнями, що поєднуються з логотипом Toyota, зовнішність стала ще більш збалансованою, стрімкою і пропорційною.

Оновлений дизайн інтер’єру вражає з першого погляду: абсолютно нова панель приладів, приємні на дотик матеріали, значно покращена шумоізоляція салону (на 3 кг більше ізоляційних матеріалів). Ергономічне оздоблення інтер’єру сприяє безпечному керуванню та комфорту всіх пасажирів.

Новий RAV4 вперше отримав систему кругового огляду, що реалізована завдяки чотирьом камерам по периметру автомобіля:

  • Камера у решітці радіатора
  • Бокові камери у корпусах бокових дзеркал
  • Камера заднього огляду

Зображення з чотирьох камер забезпечують ширококутний огляд навколо автомобіля, роблячи керування та паркування автомобіля більш безпечним та простим.

Крім того, автомобіль оснащено новою 7-дюймовою мультимедійною системою Toyota Touch 2.

Новий Toyota RAV4 буде представлено в автосалоні офіційного дилера Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» наприкінці грудня 2015 року.

Очікуйте на прибуття новинки та стежте за новою інформацією про новий RAV4 на нашому сайті!

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» – новий офіційний дилерський центр Toyota. Компанія є структурним підрозділом лідера українського автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО».

перейти на сторінку компанії
Джерело: Автосаміт на Столичному

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація